Fluturime Geneve-PrishtinaKëtu i gjeni biletat më të lira Geneve-Prishtinë.

Në kete faqe i gjeni biletat me te lira Geneve-Prishtine e anasjelltas. Cmimet fillojnë nga 199 CHF dhe nisja behet nga Aeroporti Geneve. Klikoni poshtë për ta rezervuar sa më lirë.

Per ti gjetur biletat qe ju deshironi ju lutem perdoreni navigacionin -
Aty i gjeni gjitha destinacionet qe ne i posedojm me bileta volitshme.

Per ta perfunduar rezervimin e juaj, vetem klikoni në linqet qe ju do ti shifeni. Pastaj e bëni rezervimin sipas deshires juaj.


Çmimet e fundit - Geneve - Prishtina

Nisja
Kthimi
Cmimi
Aeroport
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)
2012-08-08 2012-08-31 210 € (ZRH - PRN)

 Fly Prishtina, fluturime Kosove, Bileta per Kosove - Kosova Airlines
Rezervoni bileta fluturimi për Geneve

Fjalëkime të huaj për Fly Prishtina

Flyg till Prishtina, Billiga flyg till Prishtina, Flug Prishtina, Fly to Prishtina, Cheap flights Prishtina, Flug nach Pristina, Tickets Pristina, Fly Pristina
Billig flug Pristina, Prishtina Airport, Airport Pristina

Kosova Airlines, EasyJet, Air Prishtina, SAS